Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-09@08:25:36 GMT

ضرورت احیای کاروانسرای تاریخی در اصفهان

تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۵۳۶۴۷

ضرورت احیای کاروانسرای تاریخی در اصفهان

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، در جلسه‌ای با حضور مهدی طغیانی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی و مسؤولان میراث فرهنگی وضعیت دو کاروانسرای مقصودبیک و نخجوانی‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

مهدی طغیانی، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در ابتدای جلسه اظهار داشت: با بودجه موجود نمی‌توان کار جدیدی در اصفهان انجام داد، چرا که تمامی آن صرف ویرانی آثار شاخص باقی‌مانده می‌شود، یک بحثی که در صنایع دستی و هنر وجود دارد آن است که هنر لزوما با نگاه بازاری انجام نمی‌پذیرد و بخش کوچکی را شامل می‌شود و در این دو حوزه اگر بخواهیم صنایع دستی را نجات دهیم و به هنر کمکی جدی کنیم راهش آن است که گردش مالی این حوزه‌ها را ارتقا دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: لازم است تلاش کنیم که چند شرکتی که در حوزه بازاریابی بین‌المللی فعال و حرفه‌ای هستند را شناسایی کنیم و با این شرکت‌ها برای بازاریابی مناسب در این حوزه همکاری داشته باشیم.

طغیانی عنوان کرد: اهالی صنایع دستی توقع دارند در گام نخست و به عنوان کاری کوچک چند بازارچه برایشان در شهر اصفهان تعریف شود، این برای ابتدا مسیر کارهای خوبی است اما مشکل صنایع دستی را به واقع برطرف نمی‌کند و باید در حد کشوری و جهانی به صورت استاندارد همراه با کیفیت و برند مناسب در حوزه صنایع دستی فعالیت کنیم.

نماینده مردم اصفهان در ادامه جلسه با اشاره به وضعیت دو کاروانسرای مقصودبیک و نخجوانی‌ها گفت: این کاروانسراها طی دهه‌های ۴۰ و ۵۰ تخریب شده و اکنون باید با احیا یا سرمایه‌گذاری قابل استفاده شوند.

انتهای پیام/۶۳۰۷۷/آ/

منبع: فارس

کلیدواژه: اصفهان کاروانسرا بافت تاریخی طغیانی صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۳۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریافت مهر اصالت برای پنج اثر از صنعتگران و هنرمندان چابهار

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان،خیرالنساء امیری گفت: در داوری مُهر اصالت که در اسفند ماه سال گذشته به میزبانی استان کرمان برگزار شد ۱۰۳ اثر از آثار هنرمندان سیستان و بلوچستان توسط پنج داور ارزیابی شد.
وی با اشاره به اینکه در این مرحله ۶۵ اثر از سیستان و بلوچستان موفق به دریافت مورد اصالت شد، افزود: در هفتمین دوره داوری مهر اصالت پنج اثر از چهار صنعتگر و هنرمند شاخص صنایع دستی در شهرستان چابهار موفق به دریافت مهر اصالت شد.
رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان‌های چابهار و دشتیاری ادامه داد: در دوره‌های گذشته فقط یک اثر از شهرستان چابهار موفق به دریافت مورد اصالت شده بود، اما اسفند ۱۴۰۲ با پیشرفت چشمگیر پنج اثر به طور همزمان موفق به دریافت مهر اصالت شد.
وی،گفت: مهر اصالت ملی یکی از برنامه‌های بهبود بهره‌ وری و ارتقای کیفیت محصولات صنایع‌دستی است که هر دو سال یک بار برگزار می‌شود و می‌تواند در ارتقا و بهبود کیفی محصولات و انگیزه افزایشی تولید نقش بسزایی داشته باشد.

دیگر خبرها

  • ۱۳ قطعه سفال‌ تاریخی در عملیات مرمت بانک ملی بازار اصفهان کشف شد
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان به پروژه‌های گردشگری
  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • همکاری شهرداری با احیاگران خانه‌های تاریخی محله امامزاده یحیی
  • دریافت مهر اصالت برای پنج اثر از صنعتگران و هنرمندان چابهار
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد
  • جمع آوری گنجینه‌های تاریخی گیلان توسط حوزه هنری
  • ضرورت احیای هنر نمدمالی در بام ایران برای تبدیل آن به کالای صادرات محور
  • روستای تاریخی و کویری اصفهک، در راه جهانی شدن